חשבון ונתונים
מחיקת החשבון
מחיקת החשבון היא פעולה בלתי הפיכה. לא ניתן לבטל אותה, ואין דרך לשחזר חשבון לאחר שנמחק.
איך מוחקים את החשבון
- היכנסו ל-SeloGate — בדפדפן בכתובת app.selogate.com, או באפליקציית SeloGate בטלפון.
- פתחו את התפריט הצדי.
- הקישו על מחיקת החשבון, השורה האחרונה.
- הקלידו את מילת האישור בדיוק כפי שהיא מופיעה, ואז החליקו לאישור.
מה קורה בהמשך
החשבון שלך יימחק לצמיתות. תאבד גישה לכל השערים, ההרשאות וההזמנות שלך יימחקו, וההיסטוריה שלך תיהפך לאנונימית. הפעולה אינה ניתנת לשיחזור, וכניסה מחדש תיצור חשבון חדש וריק.
אם את/ה המנהל/ת היחיד/ה של שער, השער יישאר ללא מנהל. כדאי למנות מנהל נוסף לפני המחיקה.
לא מצליחים להיכנס?
שילחו מייל אל contact@selogate.com ואנחנו נטפל בבקשת המחיקה ידנית לאחר תהליך אימות.